Du er her

Besøg af beboere på Knud Lavard Center

På denne side kan du læse om retningslinjerne for udendørsbesøg på Knud Lavard Center.

Så bliver der langt om længe åbnet for udendørs besøg på plejecentrene. Der vil selvfølgelig være forbehold, og besøgene vil blive tilrettelagte for at hindre smitte og passe på beboerne.

Besøgene foregår udendørs jf. Sundhedsstyrelsens retningslinjer, med afstand og på besøgsstationer anvist af personalet. Der vil i forbindelse med besøgene forefindes håndsprit til de enkelte besøgsstationer.

I forbindelse med besøg

Der skal aftales tid ved telefonisk kontakt til de enkelte afdelinger mellem kl. 10 og 11. Besøg kan foregå på alle hverdage i tidsrummet 11.00-16.00. Der er afsat 30 min. til hvert besøg, og besøgene skal foregå udendørs.

Der kan max komme 2 personer pr. besøg.

I første omgang bliver det et besøg pr. uge så alle beboere har mulighed for besøg. Ønsker I forplejning, bedes I medbringe det selv.

Hvornår kan du ikke besøge din pårørende

Som pårørende må du ikke have haft sygdomssymptomer (især vejrtrækningsmæssige, men også selv milde forkølelsessymptomer) 48 timer inden besøg.

Læs om COVID-19 symptomer på Sundhedsstyrelsens hjemmeside eller i "Til dig, der skal besøge en pårørende på et plejecenter" (digital folder), der henvender sig til dig som besøgende.

I tilfælde af at en beboer får konstateret COVID-19 eller mistænkes for at være smittet, vil der forekomme ændringer i mulighed for besøg.

Vi glæder os til at åbne for besøg udendørs, men tænker også at vi har et fælles ansvar nu i, at vi ikke får smitten ind.

 

Sidst opdateret

14.05.2020