Du er her

Borgerservice

Borgerservice er lukket for fysisk fremmøde til den 10. maj, som konsekvens af regeringens udmelding om håndtering af situationen omkring coronavirus

Telefonisk kontakt

I sager om bestilling af kørsel til læge og speciallæge for pensionister, er telefonen fortsat åben på hverdage fra kl. 08.00-10.00 på telefon 5762 6059.

Fra mandag - torsdag fra klokken 10.00 - 15.00 og fredag kl. 10.00 - 13.00 kan man på telefon 5762 6060 få generel råd og vejledning samt hjælp til selvbetjening på løsningerne vedrørende:

  • Flytning og sygesikring

  • Indskudslån

  • Helbredstillæg

  • Vielse/ægteskab

Nem-ID

Har du problemer med Nem-ID, kan du måske finde hjælp på nemid.nu, hvor du bl.a. kan bestille nyt nøglekort og ny adgangskode.

Kørekort

Færdselsstyrelsen har gjort en række midlertidige tiltag for at sikre Danmark på vejtransportområdet under Corona-krisen, herunder forlænget gyldigheden til den 31. august 2020 (i Danmark) for store kategorier, der udløber mellem 1. marts og 30. april 2020. Du kan se de enkelte tiltag på færdselsstyrelsens hjemmeside.

Har du mistet dit kørekort, eller udløber dit kørekort til almindelig bil eller motorcykel under Corona-krisen, kan du i nogle tilfælde få et midlertidigt kørekort sendt til din digitale postkasse. Ring til Borgerservice og hør nærmere

Adgang til borger-pc i Borgerservice

Bibliotek & Borgerservice er lukket for betjening samt hjælp til selvbetjening i overensstemmelse med Regeringens udmelding for håndtering af Coronavirus. Der er derfor som udgangspunkt ikke adgang til borger-pc’er på Bibliotek & Borgerservice.

Borgere, der er afskåret fra adgang til Digital Post og selvbetjening, kan i uopsættelige og nødvendige situationer blive visiteret til en kort adgang til en borger-pc i Borgerservice. Der er alene adgang til det uopsættelige ærinde. For adgang hertil, skal der ringes til Borgerservice på 57 62 60 60 i telefontiden og en tid anvises af Borgerservice.

Tidsbestilling

Allerede bestilte tider i Borgerservice er aflyst, og der er heller ikke mulighed for at bestille nye tider.

Borgerservice er lukket frem til den 10. maj.

Sidst opdateret

07.04.2020