Du er her

Coronapas

Coronapasset er et centralt element i genåbningen af erhvervs- og kulturlivet. Coronapasset kan vise, om du er færdigvaccineret, har overstået infektion eller er testet negativ inden for 72-timer.

Coronapasset har betydning for genåbningen af store dele af erhvervene og kulturlivet.

Med coronapasset viser du, om du er færdigvaccineret, har haft corona inden for de seneste 2-12 uger eller er testet negativ indenfor 72 timer (både PCR- og antigen-test/kviktest). Børn under 15 år er undtaget krav om at vise coronapas.

Husk også at vise ID. 

Find dit coronapas på blandt andet Sundhed.dk eller i appen MinSundhed, der fungerer som midlertidigt coronapas. Appen MinSundhed vil blive erstattet af en ny app i slutningen af maj, som blandt andet skal tage højde for fælles europæiske standarder. 

Spørgsmål til coronapasset

Hvis du har spørgsmål til coronapasset, eller ikke ved hvad du skal gøre, hvis du ikke har NemID eller ikke anvender digitale løsninger, kan du finde svaret på coronasmitte.dk eller kontakte den myndighedsfælles coronahotline.

Du kan læse om, hvor du skal vise coronapas på det kommunale område her på hjemmesiden efterhånden som kravet indføres. Du kan også se planen for, hvor og hvornår du skal vise coronapas på coronasmitte.dk 

Sidst opdateret

19.04.2021