Du er her

Gravide, familier og sundhedspleje

På denne side kan du læse om, hvordan Sundhedsplejen varetager kontakten med nybagte forældre, gravide og familier under coronakrisen.

Alle gravide, nybagte forældre og småbørnsforældre kontaktes telefonisk af deres sundhedsplejerske for at lave aftale om standardbesøg i hjemmet, som i sundhedsplejens sædvanlige tlbud. 

I samtalen afklares det, om der er særlige smittehensyn eller risiko, herunder om familien foretrækker at komme i konsultation i Sundhedstjenestens lokaler på Hækkerupsvej.

Ved alle besøg og undersøgelser af børn i hjemmet vil sundhedsplejersken bære forklæde og handsker, samt følge forskrifter om håndvask og brug af håndsprit.

Familier med behov for råd og vejledning kan ringe på tlf. 57 62 75 90 alle hverdage kl. 9.00 - 13.00 for kontakt til en sundhedsplejerske.

Sundhedsplejen

Alle gruppeaktiviteter som fx. mødre-, fædre- og forældrekurser er aflyst og Åbent hus holder lukket. Gruppeaktiviterne og Åbent hus starter op igen den 16. august som en del af den gradvise genåbning. 

Skolesundhedsplejen er igen åben – forældre og elever informeres klassevis via Aula.

Alle hjemmebesøg fortsætter som hidtil efter den aftalte tid og procedure med sundhedsplejersken.

Alle familier er meget velkomne til at kontakte deres sundhedsplejerske for spørgsmål angående deres barns trivsel og udvikling.

Hvis du har spørgsmål så kontakt Sundhedstjenesten på sundhedstjenesten@ringsted.dk og telefon 57 62 75 90 dagligt kl.9-13.
 

Gode råd om ny coronavirus

Kontakt: Sundhedstjenesten

Sundhedstjenesten
Hækkerupsvej 1
4100 Ringsted
Tlf.: 57 62 75 90
Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata

Sidst opdateret

15.06.2021