Du er her

Gravide, familier og sundhedspleje

På denne side kan du læse om, hvordan Sundhedsplejen varetager kontakten med nybagte forældre, gravide og familier under coronakrisen.

Alle gravide, nybagte forældre og småbørnsforældre kontaktes telefonisk af deres sundhedsplejerske for at lave aftale om standardbesøg i hjemmet, som i sundhedsplejens sædvanlige tlbud. 

I samtalen afklares det, om der er særlige smittehensyn eller risiko, herunder om familien foretrækker at komme i konsultation i Sundhedstjenestens lokaler på Hækkerupsvej.

Ved alle besøg og undersøgelser af børn i hjemmet vil sundhedsplejersken bære forklæde og handsker, samt følge forskrifter om håndvask og brug af håndsprit.

Familier med behov for råd og vejledning kan ringe på tlf. 57 62 75 90 alle hverdage kl. 9.00 - 13.00 for kontakt til en sundhedsplejerske.

Sundhedsplejen

  • Alle aftaler  med skolebørn er genoptaget under hensyntagen til de forhold der tages for møder og samvær med forældre og børn på skolerne.
  • Fra den 17. august åbnes der igen for mødregrupper – og forældrekurser .
  • Der arbejdes på at arrangere Åbent hus på Hækkerupsvej igen fra den 17. august, hvor man kun vil kunne deltage ved forudgående tidsbestilling. Tidsbestillingen skal sikre, at der ikke vil være for mange samlet. 

Hvis du har spørgsmål så kontakt Sundhedstjenesten på sundhedstjenesten@ringsted.dk og telefon 57 62 75 90 dagligt kl.9-13.
 

Gode råd om ny coronavirus

Kontakt: Sundhedstjenesten

Sundhedstjenesten
Hækkerupsvej 1
4100 Ringsted
Tlf.: 57627590
Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata

Sidst opdateret

31.07.2020