Du er her

Pårørende og beboere på plejehjem

Der er i øjeblikket indført besøgsrestriktioner på alle plejecentre i Ringsted Kommune. Det betyder som udgangspunkt, at pårørende kan komme på besøg på udendørs arealer.

Ringsted Kommune har indført besøgsrestriktioner på kommunens tre plejecentre efter påbud fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Det betyder, at der på Knud Lavard Centret, Plejecenter Ortved og Plejecenter Solbakken kan gennemføres besøg på udendørs arealer, hvis retningslinjer om afstand og hygiejne bliver fulgt.

De pårørende er blevet orienteret af det plejecenter, hvor deres kære bor, og vil ligeledes blive orienteret, når besøgsrestriktionen ophæves igen..

Hvis der er særlige situationer, eller du som pårørende har yderligere spørgsmål til reglerne for besøg, skal du tage kontakt til de medarbejdere eller ledere på stedet, du normalt har kontakt til.

Find kontaktoplysninger og mere information om hjemmepleje, hjemmesygepleje og plejecentre.

Gode råd om coronavirus

Kontakt: Social- og Sundhedscenter

Social- og Sundhedscenter
Amtstue Allé 71
4100 Ringsted
Tlf.: 57628010
Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata

Sidst opdateret

07.08.2020