Du er her

Testcenter

Borgere kan lade sig teste for COVID-19 i et testcenter ved Anlægspavillonen. Book tid via coronaprover.dk.

Borgere i Ringsted Kommune kan lade sig teste for COVID-19 i et testcenter ved Anlægspavillonen ved Ringsted Sport Center. Adressen er Tværalle 5.

Det lokale testcenter har åbent alle hverdage kl. 10-15.

Testcenteret i Ringsted er et mindre teststed og har begrænsede åbningstider. Der findes større teststeder, der har udvidede åbningstider, i blandt andet Slagelse, Roskilde og Næstved.

Bestil tid i testcenteret

Du kan booke tid i testcenteret i Ringsted via coronaprover.dk. Vil du testes, skal du som udgangspunkt bestille tid på coronaprover.dk.

Føler du dig så syg, at du har brug for at tale med en læge, eller har du symptomer, som du er bekymret over, skal du henvende dig til egen læge, der kan beslutte det videre forløb.

Kom tidligst 5 minutter før din tid, og husk mundbind, når du står i kø.

Du kan læse mere om alle teststederne i Region Sjælland og finde gode råd og vejledninger om test på regionens hjemmeside www.regionsjaelland.dk.

Se de gældende nationale restriktioner og find flere råd og vejledninger på www.coronasmitte.dk.

Nogle foreningsaktiviteter flyttes til andre lokaler

I forbindelse med, at der oprettes testcenter i Anlægspavillonen onsdage og fredage, vil en række foreninger og andre brugere af Anlægspavillonen i en periode skulle gennemføre deres aktiviteter andre steder.

Ringsted Kommune er i dialog med foreningerne om at finde egnede lokaler. De tidspunkter, hvor der ikke er testcenter i Anlægspavillonen, vil der fortsat kunne være aktiviteter for foreninger og andre brugere af Anlægspavillonen.

Sidst opdateret

14.01.2021